Előfizetői tartalom

Bombanők tolják az RTL Klub szekerét - A Való Világ beelőzött

Portfolio
Nem volt hiábavaló az RTL Klub erőfeszítése, hiszen a Való Világ a második hetében már minden nap le tudta győzni a TV2 élő kvízműsorát. A múlt héten még azt lehetett hinni, hogy a TV2-nek van sansza, viszont most nehéz helyzetbe kerültek, egyetlen kiút az lehet, hogy 2011 elejétől újra a képernyőn lesz az Ezek megőrültek!. Az RTL Klubnak a hét nagyon jól sikerült, minden nap győzelemmel hagyhatta el a képzeletbeli harcteret, a TV2 csak a Megasztárral vigasztalódhatott. Összességében a hirdetői közönségarányok között 10 százalékpont volt a differencia, amire már rég nem volt példa. A nagy kérdés, hogy mi lesz a tehetségkutató műsorok kifutása után.

A Való Világ mindent visz. A 49. hét első napján 8,5 százalékpontos sikert aratott az RTL Klub, ez viszont annak tudatában nem lehet meglepő, hogy az összes főműsoridős TV2-es program alulmaradt a közönségarány versenyben. A 40 milliós játszma 28,6 százalékkal nyitotta az estét, míg a rivális Való Világ 31,4 százalékkal mutatta meg az erejét. Az Aktív a TV2 részéről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés