Előfizetői tartalom

Brutális méretű beruházások a Volkswagennél

Portfolio
Nagyratörő terveket fogalmazott meg a Volkswagen konszern a következő 5 évre. A 2011-2015-ös időszakban több mint 60 milliárd eurót költenek az autógyártó részlegnél, ennek nagy részét beruházások, új modellek kifejlesztése és a meglévő termékpaletta továbbfejlesztése teszi ki. A német vállalat a tervek révén még közelebb kerül céljához, hogy a világ legnagyobb autógyártója legyen. Egyelőre úgy tűnik, az eredeti 2018-as céldátumhoz képest jóval korábban, 2015-ben megvalósulhat a vállalat menedzsmentjének nagy álma.

Az elsőszámú európai autógyártó a következő 5 évben 51,6 milliárd eurót költene az autógyártó részlegnél, a beruházások ebből 41,3 milliárd eurót tennének ki. Ezen felül a konszern kínai részlege 10,6 milliárd eurót költene 2015-ig fejlesztésekre, ezt teljes egészében fedezi a kínai közös vállalat cash-flow-ja. A beruházások célja, hogy a vállalat értékesítésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés