Előfizetői tartalom

A függetlenek szerint is jó

Portfolio
Az autógyártók és a hozzájuk kapcsolódó iparágak képviselői előszeretettel alkalmazzák saját termékeik esetében a legmagasabb fokú jelzőket, melyeket illik a kellő fenntartással kezelni. Ha azonban egy termékről függetlennek tekintett szakértők, különböző országokban, más és más kiadók gondozásában megjelenő nyomtatott vagy on-line magazinok is képesek ilyen jelzők használatára, akkor arra a termékre nagy valószínűséggel valóban érdemes odafigyelni és esetleg - lehetőség függvényében - személyesen is kipróbálni, hogy valóban megfelel-e a felhasználói elvárásoknak.

A Continental gumigyártó téli és nyári abroncsai rendszeresen jól szerepelnek a független teszteken is, és az elkövetkező téli szezon előtt "vizsgákon" is jól szerepeltek. Az új WinterContact™ TS 850 P "Különösen ajánlott" értékelést kapott az AutoBild sportscars nagyteljesítményű téli gumiabroncsokat összehasonlító tesztjén, a ContiWinterContact™ TS 850 pedig több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés