Előfizetői tartalom

A KKV-knek ez való! - Nissan Navara NP300

Portfolio
Akik nem csak szigorúan munkaeszközként tekintenek autójukra, de a mindennapjaik során szükségük - vélt, vagy valós - van az összkerék-hajtásra, a nyitott platóra, a visszaigényelhető forgalmi adóra, azok eddig is előszeretettel fordultak a Nissan Navara felé. Erőt sugárzó formája lehetővé tette, hogy ne csak haszonjárműként lehessen használni, hanem cégvezetőként a privát, vagy üzleti élet más területén sem kellett vele "szégyenkezni". Nagyvállalati szintem persze más a helyzet, ott nem a cégvezetők járnak pick-up-pal, ez okozza, hogy a hazai statisztikákban nem a Nissan a listavezető. Az eddig is sikeres pályafutás töretlen folytatására minden esetre garancia lehet a vadonatúj Nissan NP300 Navara.

Az NP300 Navara fejlesztése során az egyik elsődleges szempont a kényelem javítása volt a korábbi modell elismert terepjáró képességének, ellenállóságának és terhelhetőségének megtartása mellett. Az új modellt a korábbi generációhoz képest teljesen átdolgozták, és ennek során futóművet kapott, amely számos, a vezethetőséget és a felhasználást szolgáló jellemzőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés