Előfizetői tartalom

Európa egyik legkorszerűbb vezetéstechnikai pályája Zsámbékon

Portfolio
2012. szeptember 27-én nyitotta meg kapuit Magyarország első, európai viszonylatban is a legkorszerűbbek között jegyzett közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja, a drivingcamp Hungary (Zsámbék). A beruházók szerint a Budapesttől mindössze 30 kilométerre, Zsámbéki-medencében, az M1-es autópálya mellett másfél esztendő alatt felépült komplexum a jövőben a motorosok, a személy- és tehergépjármű vezetők egyik legfrekventáltabb és legkedveltebb találkozóhelye lesz.

A Közlekedésbiztonsági Központban kialakított tanpálya műszaki és technikai adottságai, valamint a beépített elemek nagyfokú variálhatósága a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek tetszőleges kombinációjának életszerű előidézését teszi lehetővé. A tanpályán zajló oktatások résztvevői a vezetéstechnikai tréningek során mindvégig a legnagyobb biztonságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés