Előfizetői tartalom

Gázt ad az Iveco

Hámor Iván
A gazdaságos üzemeltetés és a környezettudatosság jegyében az Iveco mindig élen járt az alternatív hajtásláncok fejlesztésében. Ez nem csak a lehető legtisztább üzemű dízelmotorok fejlesztésében merül ki, hanem a hibrid, a tisztán elektromos és gázmeghajtású motorokra is. Az utóbbira megérkezett az első hazai megrendelés, mely alkalmából részletesen is bemutatták a típust.

Az Iveco nem csak a Daily, hanem nehéz teherjárművek családjába tartozó Eurocargo és Stralis modellekből is kínál CNG - sűrített földgáz - üzemű változatot, de ezek elsősorban speciális, pl. kommunális célokra készülő autók. A Daily viszont hamarosan Magyarországon is megjelenik, az első rendelés teljesítése már folyamatban van. A vállalat Európában jelenleg piacvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés