Előfizetői tartalom

Hatalmas dobással jelentkezett az önvezető autókat fejlesztő magyar cég

Portfolio
Hatalmas bejelentést tett az AImotive, amely magyar startupként önvezető technológiát fejleszt közúti járművekhez - szúrta ki az Index. A vállalat közel 10 milliárd forintos tőkét vont be, amelyet arra fordítanak majd, hogy továbbfejlesszék megfizethető, kamerás látására és mesterséges intelligenciára épülő rendszerüket.

Közel 10 milliárd forintra tett szert az AImotiveA vállalat újabb sikeres tőkebevonáson van túl, ezúttal 32 millió eurót (durván 9,9 milliárd forint) kapott a vállalat a korábbi befektetőitől, valamint a B Capital Grouptól, a Prime Venturestől, a Cisco Investmentstől és a Samsung Catalyst Fundtól. A magyar cég tájékoztatása szerint a most befolyó összegből tovább akarják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés