Előfizetői tartalom

Havonta viszik szervizbe, mégis elégedettek vele

Hámor Iván
A nemzetközi áruszállítás olyan ütemben "termeli" a kilométereket, hogy még a 30 ezer km-es szervizperiódusú haszonjárművekkel is havonta kell felkeresni a szakszervizt, a kötelező olajcsere és egyéb karbantartások elvégzése miatt. Az egri WICI Intertransport is azon cégek közé tartozik, melyek autói szinte megállás nélkül járják Európa útjait, így futásteljesítményük évente eléri, vagy meg is haladja a 300 ezer kilométert.

A járművek kilométeróráiban található számok láttán sokan megdöbbennek, amikor több százezres tétel villan fel a szemük előtt, holott megfelelő karbantartással, gondos üzemeltetéssel nem lehetetlen, sőt, teljesen üzemszerű, ha egy - személy- vagy haszonjármű - ennyit fut. A nemzetközi árufuvarozásban mindez könnyen teljesíthető is, ugyanis a gépek bírják, a kezelésüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés