Előfizetői tartalom

Kiderült a nagy titok!

Hámor Iván
Az elektromos autók, ha nem is rohamosan, de kétségtelenül terjednek. Csak a Nissan LEAF-ből eddig több mint 30 ezer kelt el az európai piacon. Sokakat azonban visszatart, idegenkedésüket fokozza az akkumulátorok körül kialakult misztérium, nevezetesen az, hogy ha szükséges, mennyibe is kerül a cseréjük. A Nissan megadta a választ a kérdésre.

Fokozott várakozás, nem ritkán találgatások előzték meg a mostani bejelentést, miszerint a brit LEAF tulajdonosok 4920 fontért, azaz nem egész 2 millió forintért tudják a teljes akkumulátor csomagot kicseréltetni, ha szükségessé válik. Az ár abban az esetben érvényes, ha a korábbi, meghibásodott akkupakkot leadják a szervizben, különben ezer fonttal drágább lenne a művelet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés