Előfizetői tartalom

Nem győz eleget gyártani belőlük a BMW

Hámor Iván
A BMW i modellek forgalmazása 2014. november 1-jével vette kezdetét Magyarországon és az elmúlt hat hónap hazai sikerei a vállalat nemzetközi értékesítésével összhangban vannak. Számos autót már átvettek a márka ügyfelei, de a rendelésállomány is biztatóan alakul. 2015 első negyedévében 10 db BMW i3 modell került magyar tulajdonoshoz, mely eredmény a legnépszerűbb elektromos autó címet jelenti a BMW i3 számára ezen időszakban. Áprilisban további négy BMW i3, valamint az első BMW i8 modell is átadásra került - így idén eddig összesen 15 db autóval a magyar piac is csatlakozik ahhoz a globális sikersorozathoz, mely a BMW i almárka nemzetközi szereplését övezi.

Tavaly, a BMW i almárka folyamatos bevezetésének évében, 17 800 db BMW i3 és i8 járművet értékesítettek világszerte, melyet a 2015-ös év első negyedében további, több mint 6 600 BMW i követett. A BMW egy vadonatúj modellpaletta kifejlesztésével ismét úttörőként lépett be az elektromos és plug-in-hibrid modelleket kínáló prémiummárkák piacára, melynek sikerességét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés