Előfizetői tartalom

Több mint 100 milliárd eurót ér a Volkswagennek a világelsőség

Portfolio
A Volkswagen bejelentette, hogy az elkövetkező öt évben 84 milliárd eurós beruházási hullámot indít el annak érdekében, hogy a cég 2018-ra a világ vezető autógyártójává váljon, megelőzve ezzel a Toyotát és a General Motorst. A félelmetes összeg több mint fele Németországban kerül elköltésre, ami első olvasatra úgy tűnhet, hogy a cég stratégái 19-re húznak lapot, holott nagyon is tudatos megfontolás állhat a döntés hátterében.

Grandiózus tervek a Volkswagentől A Volkswagen igazgatósága bejelentette, hogy az elkövetkezendő években mintegy 84 milliárd eurót fognak elkölteni gyárbővítésekre, új gyáregységek létesítésére, új modellek előállítására, illetve környezetbarát technológiák fejlesztésére. Összehasonlítás képen ez az összeg a cég 2012-es árbevételének (194 milliárd euró)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés