FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Veszélyes gumikopás

Portfolio
Az utóbbi évek tapasztalatai alapján idén is számítani lehet arra, hogy kitolódik az enyhe időjárás. Az autósok ennek következtében tovább használják majd a nyári gumiabroncsokat. A fokozottabb igénybevétel, valamint a nem megfelelő futómű-beállítás miatt jelentkező gumikopás veszélyeire hívja fel a figyelmet a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA).

A nyári gumiabroncsok lecserélése akkor válik szükségessé, amikor a hőmérséklet tartósan 7 °C alá csökken. A téli gumiabroncs ennél hidegebb időben biztosabb tapadást és irányíthatóságot biztosít a csúszós, fagyos útfelületen. Mivel a globális felmelegedés az elmúlt évtizedben hazánk időjárásában is jelentős változásokat idézett elő, ezért az autósok egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés