Előfizetői tartalom

Cellájában adott interjút a milliárdos csaló

Portfolio
Bernard Madoff 2008 decemberi letartóztatása óta most adott először interjút a nyilvánosságnak, ebben többek között elmondta, soha nem gondolta volna, hogy az általa elkövetett bűncselekmények ekkora kárt okoznak majd családtagjainak. Madoff újfennt hangsúlyozta, családja semmit sem tudott a csalásokról - írja a CNBC.

Mint ismeretes, Bernard Madoff, a Nasdaq részvénytőzsde egykori elnöke minden korábbinál nagyobb, 65 milliárd dolláros kárt okozó pénzügyi csalássorozatot hajtott végre húsz éven át. Áldozatait a piramisjátékokra jellemző módon csapta be: látszatbevételeket produkált nem létező tőzsdei ügyletekből, a korábbi befektetőknek pedig magas kamatokat fizetett ki az új áldozatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés