Előfizetői tartalom

Concorde: jó vétel a Duna House

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde finanszírozásával tíz kis- és közepes kapitalizációjú hazai tőzsdei cég elemzését és árjegyzését kezdi meg négy befektetési szolgáltató. A szolgáltatók első körben részletes elemzést tesznek közre a következő hetekben a 10 kiválasztott hazai tőzsdei vállalatról, ezek közül az első már meg is jelent: a Concorde közzétette elemzését a Duna House-ról.

Ma publikált elemzésében 4585 forintos 12 havi célárral vételre ajánlja a Duna House papírjait a Concorde. A friss célár 31 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi, 3500 forintos árfolyam. A befektetési szolgáltató számai alapján (ezeknél már számoltak a Reviczky és a Forest Hill projektek befejezésével is) a DH 2017-es P/E rátája 9, a 2018-as pedig csupán 6. A DH az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés