FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

A Waberer's összevonta cégeit a tőzsdére lépés érdekében

Portfolio
A Waberer's csoportnál befejeződött az átalakulás, a cégcsoport négy vállalatát egybeolvasztották, az új cégnév Waberer's International lesz. A kockázati befektetők által is birtokolt cég a hatékonyabb szervezeti felépítés miatt tette meg ezt a lépést, miközben fontos tényezőt jelentett, hogy a tőzsdei befektetők számára fontos átláthatóságot is így lehet biztosítani. A társaság tavaly komoly árbevétel növekedést tudott felmutatni, Európa egyik legnagyobb közúti fuvarozójaként bővíteni kívánják ebben az évben is a flottájuk kapacitását és a munkavállalóik számát.

A Cégbíróság bejegyezésével befejezte átalakulását a Waberer's Holding Vagyonkezelő Zrt. A társaság beolvasztotta az eddig vagyonkezelői feladatokat ellátó holdinggal együtt a cégcsoporthoz tartozott legfontosabb vállalkozásait: a nemzetközi közúti fuvarozás regionális piacvezető vállalatát, a Waberer's International Zrt.-t, a közúti, légi és tengeri szállítmányozással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés