Előfizetői tartalom

Lezárult a TV2-csoport eladása

Portfolio
Az MTM-SBS Zrt. eladása lezárult azzal, hogy kedden Simon Zsolt és Yvonne Dederick, valamint a ProSiebenSat.1 képviselője aláírták a részvények átruházásáról szóló megállapodást. A német cég bízik az új tulajdonosokban és a két évvel ezelőtt hozott új stratégia alapján biztosítottnak látják a tranzackióhoz biztosított eladói hitel visszafizetését - áll a TV2 által kiadott közleményben.

Kedden hivatalosan is befejeződött az MTM-SBS Zrt. értékesítésének folyamata, miután a TV2-csoportot is üzemeltető cég korábbi tulajdonosa, a ProSiebenSat.1 képviselője és az új tulajdonosok, Simon Zsolt és Yvonne Dederick aláírták a részvények átruházásáról szóló megállapodást. Simon Zsolt az adásvétel kapcsán elmondta, hogy mivel a tulajdonosi szint közelebb került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés