Előfizetői tartalom

Miből lesz a sikersztori?

Portfolio
Technológiai forradalomban élünk és a kockázati tőkés befektetők feladata most, hogy meg tudjanak felelni ennek a forradalomnak - kezdte beszédét dr. Erdei Sándor, a DBH Investment Kockázati Tőkealap-kezelő elnöke a Portfolio CEE Private Equity & Corporate Finance konferenciáján. Magyarország az élmezőnyben jár Európában a korai stádiumú, klasszikus kockázati tőke befektetésekben, ha a GDP arányában nézzük. Ez nagyban köszönhető az olyan programoknak, mint például a Jeremie. De hogy jósolható meg, hogy melyik induló cég lesz végül sikeres?

Élvonalban Magyarország A Jeremie Program Uniós visszatérítendő támogatási program, refinanszírozott hitelprogramok, kezességvállalás és viszontgarancia, illetve kockázati tőke programok tartoznak alá. Sikeres a program, közel 17 ezer szerződött ügyféllel, átlagban 10 millió forint feletti ügyletekkel működik. A hitel teszi ki a nagyobb részét a kihelyezéseknek - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés