Előfizetői tartalom

Orbán Viktor Indiába megy, bejelentések várhatók

Portfolio
Orbán Viktor hamarosan Indiába látogathat, ahol több jelentősebb gazdasági vonatkozó megállapodás is születhet. India magyarországi nagykövete, Gauri Shankar Gupta szerint még nem merült fel a magyar kormány részéről a kérdés, hogy államkötvényeket vásároljanak az indiaiak, azonban Orbán Viktor közelgő indiai látogatása során a tervek szerint több megállapodás is születhet, hiszen a tárgyalások már folyamatban vannak - írja a Világgazdaság.

A nagykövet szerint a gazdasági-kereskedelmi kapcsolatokat tovább lehet erősíteni, a látogatás során három-négy egyezmény aláírása is várható. A tudomány és technológia területén lehet szó közös projektekről, azonban a hivatalos dátum még nincs meg. Az indiai befektetések leginkább a gyógyszer-, az elektronikai és vegyiparba, vagy éppen a vízmenedzsmentbe fektethetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés