Előfizetői tartalom

Pirula a tőzsdei bukások ellen - Utolsó helyek dr. Tharp előadására

Portfolio
A Portfolio.hu meghívására 2011. június 14-én Budapesten tart mesterkurzust a világ egyik legsikeresebb tőzsdei trénere, a tőzsdepszichológia legnagyobb élő ismerője, a kockázatkezelés és a pozíciómenedzsment nagymestere, dr. Van Tharp. Dr. Tharp több tőzsdei bestseller szerzője, aki egyetlen tőzsdei mentorként szerepelt Jack Schwager klasszikus Market Wizzards interjúkötetében is.

Dr. Tharp nem mutat be élő kereskedést, nem ígérget bődületes hozamokat, mégis többet ad, mint bárki más adhat a kereskedés kapcsán. Van Tharp abban segít, hogy mindenki képes legyen a saját személyiségéhez legjobban illeszkedő, hatékony stratégia kialakítására, és megtanulja kontrollálni érzéseit a kereskedés során. Jelentkezés és további információ dr. Van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés