Előfizetői tartalom

Csapdába kerültek a magyar részvények

Portfolio
A magyar részvénypiacon január közepén indult ralinak köszönhetően az összes hazai nagypapír árfolyama jelentősen erősödött, a MOL, a Magyar Telekom, az OTP és a Richter is remek formában volt. A blue chipek grafikonjait vizsgálva kivétel nélkül elmondhatjuk, hogy a rövidtávú trend emelkedő, az árfolyamok az 50 napos mozgóátlagok felett tartózkodnak és olyan (korábban erős ellenállásként működő) szintekhez értek, amelyek leküzdése rendre kudarcba fulladt.

RichterA Richter árfolyama január óta emelkedő trendben, az 50 napos mozgóátlag felett mozog. Az erősödés során elérte a korábbi erős ellenállásnak számító 4 800 forintos szintet, amin első körben nem tudott áttörni. Ezt követően az árfolyam egészen a korábbi kitörési szintig, 4 380 forintig esett, ami egyelőre erős támaszként funkcionál. Az erősödés folytatódásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés