Csökken az OTP súlya

2017. március 13. 08:55    
nyomtatás
 
  • Közzétette a BÉT a negyedéves indexsúly-változásokat.
  • A BUX összetétele nem változott, a BUMIX-ba bekerült a Duna House.
  • Változtak az indexsúlyok a BUX-ban, a BUMIX-ban és a CETOP-ban is.


Kereskedés Magyar Telekom-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A BUX-ba új részvény nem került, a BUMIX összetétele azonban módosult, új részvényként a Duna House került be.
  • A BUX-tagok a következők: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, ELMŰ, ÉMÁSZ, FHB, Graphisoft Park SE, Magyar Telekom, Mol, Opimus, OTP Bank, PannErgy, Plotinus, Rába, Richter Gedeon, Zwack Unicum.
  • A BUMIX-tagok a következők: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Duna House, ELMŰ, ÉMÁSZ, FHB, Graphisoft Park SE, Konzum, Opimus, Masterplast, PannErgy, Plotinus, Rába, Zwack Unicum.
  • A BUX-ban az OTP súlya 35,65 százalékról 34,93 százalékra csökkent, a 25,8-ról 28,05 százalékra emelkedett, a Richter súlya 24 százalék maradt, a Magyar Telekom 9,27-ről 9,08 százalékra csökkent.
  • A CETOP indexbe két új papír került, a román Fondul és a lengyel JSW Group. Március 20-tól a CETOP tagjai: Banca Transilvania, Bank Pekao, BRD Société Générale, CEZ, Erste Bank, Fondul, HT, KGHM, Komercni Banka, Krka, JSW Group, MOL, Moneta Money Bank, MTelekom, O2 C.R., OMV Petrom, OTP, PGNiG, PKN Orlen, PKO BP, PZU, Richter Gedeon, SNGN Romgaz, VIG.
  • A CETOP-ban az OTP súlya 8,88-ról 8,3 százalékra csökkent, a Molé 5,73-ról 6,35 százalékra emelkedett, a Richter súlya 5,25-ről 4,55 százalékra csökkent, a Magyar Telekom súlya 1,4 százalékról 1,31 százalékra csökkent.


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium