Előfizetői tartalom

Drágábbak lesznek az Alibaba-részvények

Portfolio
Miután találkozott a potenciális befektetőkkel azt Alibaba menedzsmentje, úgy döntött, hogy megemeli a kibocsátási ársávot, ugyanis erős kereslet mutatkozik a részvényekre. Az Alibaba elsődleges részvénykibocsátása, ami a héten zárul, minden idők legnagyobbja lehet az Egyesült Államokban, értéke elérheti a 22 milliárd dollárt.

Rárepültek a részvényekre a befektetők Erős a kereslet az Alibaba részvényeire - derült ki a befektetői road-show során, amikor a menedzsment a potenciális befektetőkkel találkozott. Ennek hatására a cég azt tervezi, hogy megemeli a kibocsátási ársávot, a korábbi 60-66 dollárról 66-68 dollárra. Arról egyelőre nincs szó, hogy a kibocsátásra kerülő részvénymennyiséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés