Előfizetői tartalom

Duplázódhat idén a BorsodChem bevétele

Portfolio
A BorsodChem a mai napon üzembejárással egybe kötött nyílt napot tartott a kazincbarcikai városvezetés és az észak-borsodi térség további 32 településének önkormányzati vezetője számára. A rendezvény keretében a BorsodChem ismertette a világgazdasági válság 2008. évi kialakulása óta végrehajtott vállalat-átalakítási programot, amelynek köszönhetően a vállalat ma lényegesen jobb hatékonysággal működik és a munkahelyek is megmaradhattak. Wolfgang Büchele, a BorsodChem Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat árbevétele az idei év végére várhatóan mintegy kétszerese lesz az előző évinek.

A menedzsment bemutatta vállalatnál folyamatban lévő fejlesztési projekteket, így például az új TDI-2 gyárat, és salétromsav-üzemet, továbbá ismertette azokat a környezetvédelmi, biztonságtechnikai intézkedéseket, amelyeket a vállalat a fenntartható fejlődés és a természeti környezet védelme jegyében foganatosított. Előadásában Wolfgang Büchele, a BorsodChem Zrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés