Előfizetői tartalom

E-Star: itt vannak a részletek a hitellel kapcsolatban

Portfolio
Az E-Star nyilvánosságra hozta a lengyel Zachodni Banktól kapott hitelével kapcsolatos részleteket. A cég 36 millió lengyel zloty (2,5 milliárd forint) hitelhez jut, 1 hónapos WIBOR+3%-os kamat mellett. A törlesztés havonta esedékes, 5 éven keresztül. A hitel célja az EETEK akvizíció lengyelországi részének refinanszírozása.

A hitelszerződés várhatóan a következő hét vége előtt kerül aláírásra. A hitel lehívását követően a bank által biztosított teljes pénzösszeg az E-Star Alternatív Nyrt-hez kerül átutalásra, melynek jogi alapja, a hitelkérelemben is rögzített feltételek szerint egy, a cégcsoporton belüli kölcsönszerződés. Az említett kötelező érvényű ajánlatban szereplő legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés