Előfizetői tartalom

Eddig kisebb eséssel megúszta a BUX

Portfolio
Ma reggel ismét borongósra fordult a nemzetközi piaci hangulat, főként a spanyol bankrendszer és az állam helyzete miatt. Az irányadó nyugat-európai indexek komoly csökkenésekkel kezdték a ma reggeli kereskedést, a spanyol index több mint 2%-ot veszített értékéből. A BUX még viszonylag mérsékelt eséssel indította a napot, az index 0,7%-ot esett.

Ma reggel ismét a spanyol bankrendszerrel kapcsolatos félelmek tartják nyomás alatt a piacokat, miután a hírek szerint elutasította az Európai Központi Bank a negyedik legnagyobb spanyol hitelintézet, a Bankia újabb, 19 milliárd eurós állami megsegítésének Spanyolország által tervbe vett módozatát.Kapcsolódó cikkünk2012.05.30Elutasította az EKB a spanyol bankmentő javaslatotAz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés