Előfizetői tartalom

Bogsch: nagy hibát nem követtünk el, több kicsit biztosan

A Richternek csak független cégként van jövője, ezt gondolta az 1990-es években végrehajtott privatizáció idején, és ezt gondolja ma is a cég vezetése. Magyarországi központú globális vállalatot építettek, amely a jövőben akvizíciókon keresztül is növekedhet, cél, hogy a piaci réseket jól használja ki a társaság. A Richter 20 évvel ezelőtt vezette be részvényeit a Budapesti Értéktőzsdére, ennek apropóján beszélgettünk a vállalat vezérigazgatójával, Bogsch Erikkel.

Portfolio: Az 1990-es években a hazai gyógyszercégek privatizációjában az volt a közös, hogy többségi külföldi szakmai befektetők irányítása alá kerültek, a Richter viszont nem került nagy gyógyszercég irányítása alá. Ez utólag helyes döntésnek bizonyult? Bogsch Erik: Ez volt A jó döntés, hiszen ahhoz, hogy Magyarországon megmaradjon a gyógyszergyártás, szükséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés