Előfizetői tartalom

Gyorsjelentés utáni Egis és Richter elemzői vélemények érkeztek (3.)

Portfolio
A két magyar gyógyszergyártó gyorsjelentése kapcsán az eddigi beérkező reakciókban az Egis szép teljesítményét emelték ki a szakértők, miközben a Richter kapcsán a várakozásoknak megfelelő profitszámok hatására csak kisebb emelkedési potenciált látnak az elemzők. Az egyértelmű favorit az Egis, azonban mindkét cég esetén a hazai szabályozás várható változását nevezte a legnagyobb kockázatnak a Concorde a KBC és a Morgan Stanley elemzője. Amíg ez nem tisztázott, addig inkább kivárást javasolnak a befektetőknek.

Concorde - Richter RICHTERReal-time árfolyamInformációs panelÖsszességében a társaság forintban számolt árbevétel növekedése bizakodásra ad okot, míg az üzemi költségek megugrása negatív meglepetés volt a Concorde számára.Kapcsolódó cikkünk2011.05.11Richter: emelkednek a költségekVágó Attila, a Concorde elemzője az üzemi költségek elszaladása ellenére úgy véli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés