Előfizetői tartalom

Nem költ eleget az innovációra Európa

Portfolio
Európa jövője szempontjából kulcsfontosságú, hogy versenyképességét mennyire tudja javítani, ezek folytán nem meglepő, hogy az innováció az elmúlt években kulcsfontosságú politikai elem lett. Az Ernst & Young tanulmányában európai vállalatvezetőket kérdezett meg arról, hogyan látják az innováció terén zajló folyamatokat, ebből többek között kiderült, hogy a válaszadók többsége szerint Európa nem költ eleget kutatás-fejlesztésre.

Bár az európai adósságválsággal kapcsolatos félelmek láthatóan enyhültek, az eurózóna gazdasága messze nem jutott túl még a nehéz időszakokon, több elemzőház is recessziót jósol az idei évre is. Az Ernst & Young nemrégiben megjelent tanulmánya szerint kulcsfontosságú Európa szempontjából, hogy globális szinten vissza tud-e kerülni a versenyképességi térképre. Ennélfogva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés