Előfizetői tartalom

Egy egész iparágat megrengetett az Apple-hír

Portfolio
Kénytelen csökkenteni a legújabb iPhone gyártását az Apple, a hírek szerint a készletek halmozódása miatt. Lapértesülések szerint az első negyedévben közel a harmadával vághatja vissza a termelést. Ez nagy érvágást jelent a beszállítóknak, miután több milliárd dolláros iparág épül az iPhone gyártására. Az okostelefonok összeszerelésével foglalkozó Foxconn például támogatást is kap az államtól, hogy csak minimális elbocsátásokra kerüljön sor.

Akár 30 százalékkal is csökkentheti a legújabb iPhone-modellek gyártását az Apple a január-márciusi időszakban japán hírügynökségi értésülések szerint. Az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus szeptemberi piacra dobása óta felhalmozódtak a készletek, ezért döntött az Apple a termelés visszafogása mellett, így a kereskedők értékesíthetik a meglévő készleteiket.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés