Előfizetői tartalom

Életében először befektetne Oroszországban a tőzsdeguru

Portfolio
Alaposan megváltozott a világ egyik legismertebb befektetőjének, Jim Rogersnek a véleménye az orosz piaccal kapcsolatban, melyet a guru eddig messziről került, most azonban azt fontolgatja, hogy befektet Oroszországban - írja a Business Insider. Optimizmusát részben az magyarázza, hogy az ország a közelmúltban csatlakozott a Világkereskedelmi Szövetséghez.

18 évnyi tárgyalás után Oroszország végre csatlakozott a világkereskedelmi Szövetséghez (WTO), ami nagy előrelépést jelent abban a folyamatban, melynek célja az ország szerepének nemzetközi kereskedelemben való növelése. Ez a fejlődés egy fontos mérföldköve, és jól jön egy olyan környezetben, mint a mostani, amikor az európai országok nagy része adósságproblémákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés