Előfizetői tartalom

Eljárást kezdeményezett a horvát kormány ellen a Mol!

MTI
|
Portfolio
A Mol nemzetközi választottbírósági eljárást kezdeményezett a horvát kormány ellen a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjánál (ICSID) horvátországi befektetéseinek védelmében; mert a zágrábi kormány nem teljesítette bizonyos szerződéses kötelezettségeit és vállalásait - jelentette be a Mol Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján ma este.

Eljárást indítanak, de nyitottak a tárgyalásra is A közleményben kifejtik, hogy a MOL a horvát kormány elleni eljárás megindítását az Energia Charta Egyezmény alapján, jogi képviselőjén, a Weil, Gotshal and Manges LLP nemzetközi jogi irodán keresztül kérelmezte. A MOL, mint Horvátország egyik legnagyobb külföldi befektetője, régóta megbízható stratégiai partnere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés