Előfizetői tartalom

Elvesztették a türelmüket az amerikai befektetők

Portfolio
Az elmúlt három nap lecsorgását követően fokozódott a részvénypiaci eladói nyomás Amerikában. Az indexek jelentős esést mutatnak, miután a nap folyamán az európai piacok is komolyabb eladói nyomással szembesültek. A Fed által magyar idő szerint este nyolckor közzétett Bézs Könyv nem hozott megnyugvást a rossz délutáni makroadat után, hasonlót leginkább az amerikai adósságlimit körüli megegyezés hozhatna, ez azonban úgy tűnik, várat még magára.

A Dow Jones 1,6, az S&P 500 2,0, a Nasdaq pedig nem kevesebb, mint 2,65%-os eséssel zárta a napot, mindegyik index napi mélypontja közelében fejezte be a kereskedést. Egymást követően már negyedik napja esik a Dow. A kereskedés hangulatát leginkább az befolyásolta, hogy a demokraták és a republikánusok továbbra sem egyeztek meg egy közös, működőképes megoldásról az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés