Előfizetői tartalom

Emelkedésre ítéltettek a részvénypiacok (JP Morgan)

Portfolio
A JP Morgan stratégái szerint emelkedés várható a globális részvénypiacokon 2011-ben, amit több tényező segíthet. A gazdasági növekedés a nyári lassulást követően új lendületet kaphat, a vállalati profitvárakozások reálisak, a részvénypiacok értékeltsége nem magas hisztorikus viszonylatban és a fejlett országok monetáris politikája laza maradhat. Kockázatot jelenthetnek viszont a költségvetési szigorítások, illetve az, hogy a fejlődő piacokon a túlfűtöttség jelei mutatkoznak - olvasható a JP Morgan 2011-es stratégiájában. Az egyes európai szektorok közül a JP Morgan elemzői felülsúlyozásra ajánlják az energia-és a nyersanyagszektort, a technológiai papírokat és a ciklikus fogyasztási javakat, viszont a defenzívebb egészségügyi, távközlési és közszolgáltatási részvényeket alulsúlyozásra javasolják.

Emelkedés vár a részvénypiacokra 2011-ben. Mi támogathatja az emelkedést? A JP Morgan stratégái emelkedést várnak 2011-re a globális részvénypiacokra, amit öt tényezővel magyaráznak: 1.) A globális gazdasági növekedés új lendületet kap a nyári lassulás után A JP Morgan szerint 2011 közepére a globális gazdasági növekedés ismét a trendet felülmúló szintre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés