Emelkedik az arany Percről-percre

2017. július 17. 22:00    
nyomtatás
 
Nem volt ma érdemi mozgás a tőzsdék a tengerentúlon, a befektetők kivárnak a héten esedékes vállalati gyorsjelentések előtt. Az arany ára tovább emelkedett.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Ezért kár volt kinyitni 2017.07.17 22:00

Gyakorlatilag semmi mozgás nem volt ma az amerikai tőzsdéken a vezető részvényindexek kivétel nélkül a pénteki záróértékük közvetlen közelében zárták a napot.

Továbbra sincs mozgás a piacokon 2017.07.17 20:20

Továbbra sincs nagy mozgás az amerikai tőzsdéken, a kereskedés vége előtt mintegy két órával a Dow 0,03 százalék, az S&P 500 0,05 százalék, a Nasdaq Composite 0,06 százalék pluszban áll. A múlt pénteken a Dow és az S&P index is rekordot ért el, a Nasdaq Composite pedig a hétfői kereskedés kezdetén alig fél százalékra volt rekordjától.

Az arany ára 0,56 százalékkal unciánként 1234,35 dollárra emelkedett.

Kivárnak a befektetők Amerikában 2017.07.17 18:28

Ismét csúcsközelben nyitottak a vezet részvényindexek az Egyesült Államokban, azonban egyelőre nagy mozgásokat nem láthatunk, a befektetők kivárnak a vállalati gyorsjelentések előtt. Az elemzői várakozások alapján az S&P 500 vállalatok bevételei 8,2 százalékkal növekedhettek az előző év azonos időszakához képest. Az egyedi részvények közül eddig az Apple (0,8%) papírjai járultak hozzá leginkább az emelkedéshez.

Kivárnak a befektetők Amerikában

Akit érdekel, hogy mely vállalatok jelentenek a héten, az alábbi képen megnézheti:

Kivárnak a befektetők Amerikában

Címkék: dow, tőzsde, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kiemelt privát banki tanácsadó
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium