Előfizetői tartalom

100 millió eurós hitelszerződést kötött az MVM az EIB-vel

Portfolio
Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. közgyűlése jóváhagyását követően az MVM 100 millió euró értékű projekt-hitelszerződést köt az Európai Beruházási Bankkal (EIB). A társaság közgyűlése döntött továbbá az MVM Zrt. 37,2 milliárd forintos alaptőke-emeléséről, valamint a FŐGÁZ Zrt. 49,83 százalékos részvénypakettjének az MFB Csoport részére való átruházásáról is - olvasható a társaság közleményében.

53 milliárd forintnyi beruházás, 100 millió eurós EIB-hitel Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. közgyűlése jóváhagyta, hogy a regionálisan is meghatározó energetikai vállalat egy új, 100 millió euró keretösszegű projekt-hitelszerződést kössön az Európai Beruházási Bankkal (European Investment Bank, EIB). Az EIB-hitelt az MVM Csoport 18 átvitelihálózat-fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés