Előfizetői tartalom

30 hónapos csúcsról jött vissza az olaj

Portfolio
A Crude májusi határidős árfolyama 0,5 százalékos csökkenés után 108,2 dolláron állapodott meg, szakértők szerint, ha innen tovább tud emelkedni az árfolyam, akkor akár a 114-es szintekig is eljuthatunk, azonban ez már túlságosan is optimista feltételezés. Az észak-afrikai és közel-keleti események központi szerepet játszottak a fekete arany szárnyalásában, és ettől függ, hogy folytatódhat-e az emelkedés, vagy korrekciónak kell következnie.

A Crude típusú olaj határidős árfolyama 0,5 százalékos csökkenés után 108,2 dolláros hordónkénti árfolyamon állapodott meg a MarketWatch szerint, azonban napközben az árfolyam 107,5 dolláron is járt. A májusi határidős árfolyam 30 hónapos csúcsáról ereszkedett vissza, a Cameron Hanover elemzője szerint a 108 dolláros árfolyam felett már túlvettnek számít az olaj, szignifikánsan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés