Előfizetői tartalom

A rezsibefagyasztás volt sok Bencsik Jánosnak

Portfolio
Bencsik János a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában beszélt arról, hogy lemondásának legfőbb oka a rezsibefagyasztáshoz köthető. Az év végével tisztségétől megváló államtitkár elmondása szerint az általa javasolt, ún. szolidaritási tényező bevezetését tartalmazó javaslat nem nyert támogatást a kormányon belül, így nem tudta tovább folytatni munkáját.

Az államtitkár a rádiónak adott interjújában kifejtette, hogy az energiaszolgáltatások árbefagyasztása véleménye szerint a továbbiakban már nem tartható fenn úgy, hogy az ne veszélyeztesse az energiaellátás hosszú távú biztonságát. Bencsik János emlékeztetett rá, hogy az elmúlt időszakban minden indokolatlan költségelemet kivezettek az energiaszolgáltatás tarifáiból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés