Előfizetői tartalom

Ajánlatot tesz a MOL az INA közkézhányadra

Portfolio
Ajánlatot tesz a MOL a vele nem összehangoltan eljáró INA részvényeseknek maximum 800 910 darab INA törzsrészvény megvásárlására 2800 horvát kuna részvényenkénti áron. Az ajánlati ár 64%-os prémiumot jelent a mai tőzsdei záróárhoz képest, és megegyezik a 2008 szeptemberi önkéntes nyilvános vételi ajánlat értékével.

A 2008-ban lefolytatott sikeres vételi ajánlattétellel a MOL, a Horvát Köztársaság kormányával összehangoltan eljárva, már egyszer lehetőséget adott az INA részvényeseinek, hogy részvényeiket a MOL részére eladják. Mivel akkor egyes részvényesek nem tudták eladni, illetve nem adták el a részvényeiket, a MOL egy újabb értékesítési lehetőséget nyújt a mostani részvényeseknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés