FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Békén hagyja az orosz bankokat az MSCI

Portfolio
Pénteken közleményében ismertette a globális index-szolgáltató MSCI, hogy az orosz VTB és Sberbank részvényei benne maradnak az MSCI Oroszország indexben. A befektetők főként a legutóbb bejelentett külföldi szankciók miatt tarthattak az említett részvények indexből való kiesésétől, melyek jelentősen megnehezítik számukra a külföldi tőkebevonást.

Egyelőre nem lépett az MSCI Az MSCI pénteken jelentette be, hogy a VTB és a Sberbank részvényei továbbra is benne maradnak az MSCI Oroszország indexben. A Döntést a társaság azzal indokolta, hogy az említett vállalatokra legutóbb kivetett külföldi szankciók a legtöbb piaci szereplő szempontjából nem jelentenek azonnali problémát. A befektetők a közelmúltban vélhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés