Előfizetői tartalom

Cél az energiafüggőség csökkentése

Portfolio
Alapvető célként az energiafüggőség csökkentését irányozza elő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által társadalmi vitára bocsátott "Nemzeti Energiastratégia 2030" című irat. A dokumentum szerint ennek eléréséhez szükség van a teljes ellátási és fogyasztási láncot átfogó energiahatékonysági intézkedésekre, az alacsony CO2 intenzitású villamos energia termelés arányának növelésre, a megújuló és alternatív hőtermelés elterjesztésére és az alacsony CO2 kibocsátású közlekedési módok részesedésének növelésére.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium társadalmi vitára bocsátotta a Nemzeti Energiastratégia 2030 dokumentumot, amelyben Magyarország következő 20 évének energetikai célkitűzését gyűjtik össze. A dokumentum szerint az előttünk álló időszakban az energiastruktúra-váltás során ki kell használni az energetikai fejlesztésekben rejlő foglalkoztatási és gazdasági növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés