Előfizetői tartalom

Célegyenesbe fordult a Nabucco West - Mégsem száll ki a MOL? (3.)

Portfolio
A Shah Deniz II konzorcium a mai napon bejelentette, hogy a Nabucco West gázvezetéket választotta a közép-európai országokon áthaladó földgázszállítmányok szállítási útvonalául - olvasható a Nabucco Konzorcium közleményében. A MOL egy később kiadott közleményében üdvözölte a Shan Deniz II konzorcium döntését. A társaság nyitott a Nabucco West projektben történő részvételre, amennyiben a beruházás költségvetési számait elfogadhatónak találja.

A Nabucco West gázvezeték megépítésére vonatkozó, a hat részvényes mindegyike által támogatott ajánlatot 2012. május 16-án nyújtotta be a Nabucco Gas Pipeline International GmbH. Reinhard Mitschek, a Nabucco Gas Pipeline International GmbH ügyvezető igazgatója elmondta: "A döntés fontos mérföldkövet jelent a Nabucco projekt életében, egyben jelentős előrelépés a végső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés