Előfizetői tartalom

Csökkentek a nyersanyagárak - a földgáz mégis drágult

Portfolio
Borús hangulatban telt a pénteki kereskedés a nyersanyagpiacokon, az irányadó Dow Jones UBS index 0,68 százalékos mínuszban landolt a nap végén, a dollár csekély változása nem befolyásolta lényegesen az árakat. A nap nyertese a földgáz volt, amely egyedüliként tudott jelentősen drágulni, az ipari fémek viszont lefelé húzták az index értékét.

A pénteki kereskedésben a nyersanyagok meglehetősen rosszul teljesítettek, a Dow Jones UBS árupiaci index 0,68 százalékkal alacsonyabban zárt a megelőző nap végi értékéhez képest, a dollár csekély mértékű erősödése (+0,02%) nem játszott lényeges szerepet az árfolyamok alakulásában. A borongós piaci hangulatot elsősorban az okozta, hogy a Fed nemrég közzétett decemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés