Előfizetői tartalom

Egyre kevesebb benzin fogy Magyarországon

Portfolio
A második negyedévben újabb 2,6%-kal esett vissza a magyarországi üzemanyagfogyasztás, ami elsősorban a benzin iránti igény jelentősebb mértékű (6,8%-os) csökkenésének tudható be - derül ki a piac 85%-át lefedő Magyar Ásványolaj Szövetség adataiból. A gázolaj fogyasztásában ismét növekedést lehetett tapasztalni, ebben a kereskedelmi gázolaj január elsejei bevezetése játszhat szerepet.

A Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) adatai - melyek a piac 85%-át fedik le - szerint a második negyedévben újabb 2,6%-kal csökkent Magyarországon a szervezet tagjai által eladott üzemanyag mennyisége. A visszaesés mértéke ezúttal nagyobb, mint amekkorát az első negyedévben (-1,6%) lehetett mérni. Az utóbbi időszakban (2009 második negyedévtől) a fogyasztási adatok összehasonlítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés