Előfizetői tartalom

Esik a MOL a tegnapi száguldás után

Portfolio
Miután tegnap a Gulf Keystone (GKP) határozottan cáfolta azon lapértesüléseket, melyek szerint az Exxon-nal folytat tárgyalásokat a tőzsdei ár többszöröse melletti felvásárlásról, a papír árfolyama a pletykákat megelőző szintek közelébe esett vissza. A MOL azonban nagy emelkedéssel zárta a tegnapi napot (a GKP-vel kapcsolatos híreknek köszönhetően), így abból ma korrekcióba is kezdett az árfolyam.

09:30 Lefelé vették az irányt a MOL papírjai a tegnapi nagy emelkedést követően. Az árfolyam 2%-os csökkenést mutat, ezzel az olajrészvények alulteljesítenek a magyar piacon és a régiós szektortársakhoz képest egyaránt.08:50 Az Independent értesüléseinek hatására - mely szerint az Exxon a GKP felvásárlását tervezi darabonként 800 pennys áron - tegnap piacnyitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés