Előfizetői tartalom

Ez lesz a tőzsdékkel, ha feltámad az olaj

Portfolio
Az utóbbi időszakban az amerikai részvénypiac és az olajárak mozgása között érezhetően felerősödött az együttmozgás, így amennyiben az olajárak ismét a 40 dollár körüli szintekre kapaszkodnának vissza, az nagy lendületet adhatna a tőzsdének is. A benzinga.com szerint ezzel az S&P 500 ismét mindenkori csúcsára térhetne vissza.

Figyeljük az olajat!Az utóbbi időszakban igen látványosan felerősödött a részvénypiacok és az olajár közti együttmozgás, az S&P futures és az olaj ugyanazon a napon, február 11-én ütött mélypontot. Ezek alapján az olaj feltámadása a részvénypiacnak is jót tehet, amennyiben az olaj 40 dollárig kapaszkodna vissza, azzal az S&P 500 ismét mindenkori maximumára emelkedhetne....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés