Előfizetői tartalom

Hatalmas károkat okozhat Lázár János javaslata

Minden területre igaz, de a stratégiai ágazatokra különösen, hogy a rövidtávú politikai célok kiszolgálása olyan károk okozására képes, amelyek eltakarítása akár évtizedekig is eltarthat. Az elmúlt hetekben a hazai áramellátás biztonsága került veszélybe egy módosító indítvány által, amely vélhetően az eladósodott önkormányzatoknál energiaellátás nélkül maradt közintézmények helyzetén kíván segíteni, illetve a hasonló eseményeknek szeretné elejét venni. (Pro) és kontra.

Sajnos az elmúlt időszakban tapasztalt jogalkotási gyakorlatban sokszor a szakpolitikai elképzeléseket felülírják más, szociálpolitikai, nem egy esetben populáris megfontolások, amelyek egész rendszereket képesek megremegtetni, adott esetben működésképtelenné tenni. A vállalkozói réteg számára a leginkább kézzel fogható példa erre talán a jelenlegi hitelezési gyakorlat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés