Előfizetői tartalom

Hernádi nélkül is folytatódhat a büntetőper

Portfolio
Hivatalosan elutasította a horvát legfelsőbb bíróság a Hernádi Zsolt védői által beterjesztett fellebbezést, így már biztos, hogy távollétében is elkezdődhet büntetőperének bírósági szakasza - írja a Magyar Nemzet. A Zágráb megyei bíróság szóvivője szerint már a héten kiderülhet, hogy mikor kezdődik a tárgyalás Horvátországban.

A lap azt írja, az említett szóvivő szerint csak az első tárgyalási napon derül majd ki, hogy milyen bizonyítékokat szeretnének ismertetni a bíróságon, és ekkor derül ki, hogy Hernádi korábbi főtanácsadóját, Tóth Józsefet is beidézik-e tanúként. Mint ismeretes, Hernádit Horvátországban azzal vádolják, hogy 2009-ben, kenőpénz révén elérte, hogy a MOL megszerezze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés