Előfizetői tartalom

INA: jogosan irányít a MOL

Portfolio
Törvényesen szerezte meg az INA irányítási jogait a MOL - közölte a horvát versenyfelügyelet állásfoglalására hivatkozva szombaton az index.hr hírportál. A hatóság az INA négy, a horvát kormányt képviselő felügyelőbizottsági tagjának múlt hónapban küldött indítványára válaszolva adta ki állásfoglalását, amit nyilvánosan is közölt internetes oldalán.

"Davor Stern, Gordana Sekulic, Damir Vandelic és Maja Rilovic azt kérte a versenyfelügyelettől, hogy vizsgálja felül a saját, 2009-ben hozott határozatát. A hatóság akkori döntésében kimondta, hogy a MOL jogosan birtokolja az INA menedzsmentjogait. A honlapon részletesen olvasható közlemény szerint a közigazgatási eljárásról szóló törvény alapján nincs meg a feltétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés