Előfizetői tartalom

Jogsegélykérelemmel fordult a horvát ügyészség a magyarhoz (2.)

Portfolio
Jogsegélykérelemmel fordult a horvát ügyészség a magyarhoz egy INA olajtársasággal kapcsolatos ügyben - közölte az MTI-vel a Legfőbb Ügyészség. Kiadatási kérelmet nem tartalmazott a megkeresés. Eközben az Origo horvát lapokat idézve arról számol be, hogy a MOL ellen irányuló horvát támadások tovább folytatódnak. Az INA felügyelő bizottságának horvát tagjai ugyanis a helyi lapok szerint a versenyhatóság segítségével próbálják érvényteleníteni a MOL irányítási jogosultságát az INA felett.

Jogsegélykérelemmel fordultak a horvátok a magyarokhoz Jogsegélykérelemmel fordult a horvát ügyészség a magyarhoz egy INA olajtársasággal kapcsolatos ügyben - közölte az MTI-vel a Legfőbb Ügyészség. Kiadatási kérelmet nem tartalmazott a megkeresés. A közlemény szerint a jogsegélykérelem értékelése folyamatban van. A jogsegélykérelem azt jelenti, hogy egy állam az országhatárain...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés