Előfizetői tartalom

Kósa: a rezsivágás kompenzálása áll a viták középpontjában

Portfolio
Nagyon éles vita zajlik a további rezsicsökkentés mikéntjéről a Fidesz-KDNP gyulai kihelyezett frakcióülésén a Fidesz ügyvezető alelnökének, Debrecen polgármesterének szavai szerint. Az MTI-nek nyilatkozva a politikus elmondta, hogy a vita arról folyik, hogy a rezsicsökkentést követően az érintett önkormányzatok kapnak-e majd kompenzációt.

Ez egyrészt abból fakad, hogy vannak olyan cégek - például az önkormányzati tulajdonú vízszolgáltatók -, amelyek nem tudják kigazdálkodni a rezsicsökkentést, amivel a kormánynak foglalkoznia kell - mondta Kósa Lajos szerdán újságíróknak, utalva arra, hogy a Fidesz elnökségének javaslata szerint tavasszal tíz százalékkal csökkenne a víz, a csatorna és a szemétszállítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés